Boligindretning

 

få et hjem der charmer og omfavner dig og støtter dig i livet.

løsning tilpasset dit behov

Du påvirkes af dine omgivelser, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan dit hjem ser ud. Når du foretager bevidste ændringer i dit hjem, kan du påvirke dit liv i en positiv retning. At give dit hjem opmærksomhed er derfor at være kærlig over for dig selv.

Min overbevisning er, at når vi ser mere holistisk på indretningen i vores hjem, kan vi skabe de mest magiske resultater.

Mit fokus er at tilbyde dig den løsning, som passer til lige netop dig, dine ønsker og dine behov. Derfor tilbyder jeg to løsninger: Den ene for dig, der ønsker at se mere holistisk på din boligindretning ved at se både indad og udad, og som ønsker hele pakken. Og den anden for dig, som ønsker mere adhoc hjælp til din boligindretning, og som ønsker at fokusere på det ydre.

Du kan læse mere om de to løsninger nedenfor.

Pernille har en kreativ, spirituel og stilfuld tilgang, der for mig hænger rigtig godt sammen - og udfordrer mig tilpas. Pernille har en god kombination af et stærkt æstetisk øje og en pragmatisk tilgang, som gør indretningen tilgængelig og overskuelig. Derudover er hun super forstående, imødekommende og hjælpsom. 100 tak!

Elisabeth, Lyngby

Jeg er meget glade for din hjælp. Vi føler virkelig at huset er ved at blive løftet. Det kommer til at tage noget tid inden vi er helt i mål, men dine input er så relevante, rammende og inspirerende. Tusind tak for din kompetente rådgivning – det har været en fornøjelse hver eneste gang. Både i lejligheden, sommerhuset og i vores nye hus.

Signe, Sorø

Jeg blev meget inspireret af tilgangen boligindretning fx hvilken følelse et rum skulle give en. Jeg tog en masse ny viden og inspiration med fra kurset. Nu føler jeg, det er overskueligt at gå i gang, og du har hjulpet mig til, hvilke konkrete ting jeg kan ændre eller forbedre. Øvelserne var også rigtig gode og visualiseringen var en øjenåbner.

Sophia, Charlottenlund

Jeg har været rigtig glad for din online hjælp til indretningen af mit soveværeles. Jeg har følt, at du har "holdt mig i hånden" fra start til slut. Udførligt materiale og altid hjælp at hente. Max stjerner herfra.

Ketty Sørensen

Det er så inspirerende at have Pernille med i indretningen. Hun er fuld af gode fif og råd og ideer man aldrig selv ville være kommet på. Med hendes fine forståelse for, hvad der giver balance og harmoni til en indretning kan jeg virkelig anbefale dig at få Pernilles hjælp. Hun har så fin en sans for de sidste detaljer, der får det hele til at gå op i en højere enhed og præcis fanger kombinationen af hygge og indbegrebet af lækkerhed - og det fantastiske er, at hver en krone er så godt givet ud fordi man undgår fejlkøb og får lagt en plan for hvilke gode investeringer man kan gøre over en længere periode. Vi vil til enhver tid bruge Pernille, hvis vi mangler hjælp til indretningen.

Lisbeth, Søborg

Pernille hjalp os, da vi skulle gøre vores hus klar til salg. Vi er lykkelige for alle de fantastiske tips og tricks, som Pernille kom med. Og vi nød virkelig, at hun kom velforedt og bare "tog handskerne på" med det samme. Vi har implementeret alle de ændringer, som Pernille foreslog, og det har gjort en kæmpe forskel.

Signe, Søborg

Jeg kan på det varmeste anbefale at få hjælp af Pernille. Hun er rigtig god til at danne sig et overblik over, hvad der er behov for hjælp til, og hun har et fantastisk godt øje for, hvordan tingene kommer til at tage sig ud. Pernille er utrolig nem og dejlig at kommunikere med og hurtig til at fornemme ønsker og opfange den stil vi godt kan lide. Det er så rart at hun virkelig lytter og selv det der er svært at sætte ord på, såsom ens smag og stil, fornemmer hun hurtigt og inddrager sammen med hendes fantastiske ideer.

Bente

Jeg har deltaget i et af Pernilles kurser, som jeg helt klart vil anbefale. Man får hurtigt inspiration og input til ændringer i sin bolig, som man kan foretage uden de store tiltag. Og underviseren er super dygtig og sød

Pernille, Charlottenlund

Jeg vil klart anbefale dit kursus, da alle vil kunne få noget ud af det. Det er spændende og sjovt at se objektivt på ens hjem, som man ikke altid selv tænker så meget over. Nu ved jeg præcist hvordan jeg skal styrke mit eget velbefindende ved at skabe hjerterum i mit hjem. Det har du klart hjulpet mig godt på vej med.

Emilie, Vejby

Hvad jeg troede skulle være en hurtig tour de force gennem mit hjem, viste sig at blive det hyggeligste, tryggeste og overraskende fortrolige møde. Jeg har brugt mange timer på at gøre mit hjem til et rart sted at være, og så er det bare fantastisk at møde Pernille, der velforberedt mødte op, lyttede interesseret, og havde så mange gode input til, hvad jeg kunne gøre, for at få et hjem, der støtter op om mine drømme og håb. Det bedste råd? Helt klart, at man kun skal omgive sig med ting, man bliver glad af - som giver god energi. Jeg er startet i det små, og er så glad for mine prioriteringer.

Rikke, Nørrebro

Jeg gik fra workshoppen fyldt med positiv energi og inspiration. Nu har jeg fokus på at indrette mit hjem, så det understøtter mine drømme. Jeg er også blevet mere bevidst i forhold til det allervigtigste i forhold til funktion. Tusind tak for et par skønne eftermiddage.

Susanne, København

Tusind tak for din store hjælp, du har virkelig givet os mange gode ideer og en kæmpe inspiration. Og jeg synes du havde sådan en fin tilgang til os, så vi følte os trygge og godt set.

Janne og Klaus, Kregme

Pernille har en stor passion for det hun laver, hvilket kan mærkes i hendes måde at præsentere på og hun kommer med meget personlige råd, som kan overføres direkte til handling – skøn personlighed og varm energi. Fem ud af fem stjerner herfra. Kæmpe tak.

Dorte, Mørkhøj

Fantastisk hyggelig stemning med plads til refleksion og grin og input til alles hjem. Virkelig inspirerende kursus.

Jeanette, Allerød

SMUKT HJEM

Indretningshjælp, hvor fokus er på at skabe fine, personlige og praktiske indretningsløsninger, så du får et hjem, der er smukt, og som fungerer optimalt i hverdagen.

Jeg kommer med konkrete løsningsforslag og ideer, som sætter gang i processen, så du efterfølgende har en klar plan for, hvor du skal sætte ind, og hvordan du kommer videre.

Det er for dig, der ønsker sparring og gode råd til at komme videre med din boligindretning.

Indretningshjælpen kan både foregå online eller hjemme hos dig. Vi sammensætter en løsning, der passer til netop dit ønske og behov.

Du har også mulighed for at vælge at købe et klippekort til min indretningshjælp. Læs mere om klippekortet her. LÆS MERE.

Timepris: 900 kr (min. 2 timer ved besøg i dit hjem) (prisen er inkl. moms men tillægges 4 kr/pr km i kørsel)

hjerterum forside 3

Smukt Hjem

hjerterum boligindretning forside 2

Hjem Til Hjerterum

HJEM TIL HJERTERUM

En æstetisk og intuitiv Feng Shui konsultation, hvor fokus er på, hvordan du kan indrette dit hjem og dit liv til mere energi, flow og balance.

Og hvordan du ved at indrette bevidst og styrke specifikke livsområder i din bolig kan få et hjem, der hjælper dig med at manifestere dine drømme og støtter dig i at leve det liv, du ønsker.

Vi arbejder med både det indre og det ydre plan, og du får derfor et hjem som støtter dig i livet, men som samtidig er smukt og fuld af hjertevarme.

Det er en holistisk tilgang til boligindretning, der kan føre til de mest magiske livsforvandlende forandringer.

Der er for dig, der ønsker det gode liv, og som er åben for noget nyt.

Vil du vide mere

Lad os tage en uforpligtende snak om de udfordringer, du står med i dit HJEM, SÅ vi sammen KAN FINDE DEN LØSNING, DER PASSER BEDST TIL lige netop DIG.