Boligstyling ved boligsalg eller boligkøb

 

skab en hyggelig og hjertevarm bolig

Få friske øjne på dit hjem

Uanset om du skal sælge din bolig eller flytte i nyt, bør du skabe hyggelige og hjertevarme rammer, som både du og en potentiel køber vil føle sig godt tilpas i.

Når du skal sælge din bolig, skal den potentielle køber det øjeblik hun ser billederne på nettet få lyst til en fremvisning. Og så snart hun træder ind i boligen, skal hun blive ramt af en følelse, der giver hende lyst til at købe.

Når du flytter i en ny bolig, skal du have skabt en base, hvor du med det samme føler dig hjemme og godt tilpas.

Derfor kan det være givet godt ud at få professionel hjælp til at style din bolig.

Du kan læse mere om mine ydelser nedenfor, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du vil vide mere.

Pernille har en kreativ, spirituel og stilfuld tilgang, der for mig hænger rigtig godt sammen - og udfordrer mig tilpas. Pernille har en god kombination af et stærkt æstetisk øje og en pragmatisk tilgang, som gør indretningen tilgængelig og overskuelig. Derudover er hun super forstående, imødekommende og hjælpsom. 100 tak!

Elisabeth, Lyngby

Jeg er meget glade for din hjælp. Vi føler virkelig at huset er ved at blive løftet. Det kommer til at tage noget tid inden vi er helt i mål, men dine input er så relevante, rammende og inspirerende. Tusind tak for din kompetente rådgivning – det har været en fornøjelse hver eneste gang. Både i lejligheden, sommerhuset og i vores nye hus.

Signe, Sorø

Jeg blev meget inspireret af tilgangen boligindretning fx hvilken følelse et rum skulle give en. Jeg tog en masse ny viden og inspiration med fra kurset. Nu føler jeg, det er overskueligt at gå i gang, og du har hjulpet mig til, hvilke konkrete ting jeg kan ændre eller forbedre. Øvelserne var også rigtig gode og visualiseringen var en øjenåbner.

Sophia, Charlottenlund

Jeg har været rigtig glad for din online hjælp til indretningen af mit soveværeles. Jeg har følt, at du har "holdt mig i hånden" fra start til slut. Udførligt materiale og altid hjælp at hente. Max stjerner herfra.

Ketty Sørensen

Det er så inspirerende at have Pernille med i indretningen. Hun er fuld af gode fif og råd og ideer man aldrig selv ville være kommet på. Med hendes fine forståelse for, hvad der giver balance og harmoni til en indretning kan jeg virkelig anbefale dig at få Pernilles hjælp. Hun har så fin en sans for de sidste detaljer, der får det hele til at gå op i en højere enhed og præcis fanger kombinationen af hygge og indbegrebet af lækkerhed - og det fantastiske er, at hver en krone er så godt givet ud fordi man undgår fejlkøb og får lagt en plan for hvilke gode investeringer man kan gøre over en længere periode. Vi vil til enhver tid bruge Pernille, hvis vi mangler hjælp til indretningen.

Lisbeth, Søborg

Pernille hjalp os, da vi skulle gøre vores hus klar til salg. Vi er lykkelige for alle de fantastiske tips og tricks, som Pernille kom med. Og vi nød virkelig, at hun kom velforedt og bare "tog handskerne på" med det samme. Vi har implementeret alle de ændringer, som Pernille foreslog, og det har gjort en kæmpe forskel.

Signe, Søborg

Jeg kan på det varmeste anbefale at få hjælp af Pernille. Hun er rigtig god til at danne sig et overblik over, hvad der er behov for hjælp til, og hun har et fantastisk godt øje for, hvordan tingene kommer til at tage sig ud. Pernille er utrolig nem og dejlig at kommunikere med og hurtig til at fornemme ønsker og opfange den stil vi godt kan lide. Det er så rart at hun virkelig lytter og selv det der er svært at sætte ord på, såsom ens smag og stil, fornemmer hun hurtigt og inddrager sammen med hendes fantastiske ideer.

Bente

Jeg har deltaget i et af Pernilles kurser, som jeg helt klart vil anbefale. Man får hurtigt inspiration og input til ændringer i sin bolig, som man kan foretage uden de store tiltag. Og underviseren er super dygtig og sød

Pernille, Charlottenlund

Jeg vil klart anbefale dit kursus, da alle vil kunne få noget ud af det. Det er spændende og sjovt at se objektivt på ens hjem, som man ikke altid selv tænker så meget over. Nu ved jeg præcist hvordan jeg skal styrke mit eget velbefindende ved at skabe hjerterum i mit hjem. Det har du klart hjulpet mig godt på vej med.

Emilie, Vejby

Hvad jeg troede skulle være en hurtig tour de force gennem mit hjem, viste sig at blive det hyggeligste, tryggeste og overraskende fortrolige møde. Jeg har brugt mange timer på at gøre mit hjem til et rart sted at være, og så er det bare fantastisk at møde Pernille, der velforberedt mødte op, lyttede interesseret, og havde så mange gode input til, hvad jeg kunne gøre, for at få et hjem, der støtter op om mine drømme og håb. Det bedste råd? Helt klart, at man kun skal omgive sig med ting, man bliver glad af - som giver god energi. Jeg er startet i det små, og er så glad for mine prioriteringer.

Rikke, Nørrebro

Jeg gik fra workshoppen fyldt med positiv energi og inspiration. Nu har jeg fokus på at indrette mit hjem, så det understøtter mine drømme. Jeg er også blevet mere bevidst i forhold til det allervigtigste i forhold til funktion. Tusind tak for et par skønne eftermiddage.

Susanne, København

Tusind tak for din store hjælp, du har virkelig givet os mange gode ideer og en kæmpe inspiration. Og jeg synes du havde sådan en fin tilgang til os, så vi følte os trygge og godt set.

Janne og Klaus, Kregme

Pernille har en stor passion for det hun laver, hvilket kan mærkes i hendes måde at præsentere på og hun kommer med meget personlige råd, som kan overføres direkte til handling – skøn personlighed og varm energi. Fem ud af fem stjerner herfra. Kæmpe tak.

Dorte, Mørkhøj

Fantastisk hyggelig stemning med plads til refleksion og grin og input til alles hjem. Virkelig inspirerende kursus.

Jeanette, Allerød

Klar til salg

Styling ved salg af bolig

Når du skal sælge, er det en god idé at få friske øjne på din bolig, da vi ofte ser os blinde på vores eget hjem. At få professionel hjælp er derfor en rigtig god ide, da det vil lette salget af din bolig og øge værdien.

Jeg kan hjælpe dig med at skabe en bolig med masser af hygge og wauw-effekt, der giver de potentielle købere lyst til at købe.

På mit besøg får du konkrete forslag til, hvor og hvordan du selv med få ændringer kan friske din bolig op både ude og inde, så den fremtræder indbydende og overskuelig at flytte ind i.

Jeg har desuden fokus på at skabe løsninger, der får de potentielle købere til at se muligheder i din bolig frem for begrænsninger.

3 timer (indledende samtale og forberedelse 1 timer, besøg 2 timer) 2.700 kr.

(alle priser er inkl. moms men tillægges 4 kr/pr km i kørsel) (800 kr per ekstra time).

styling ved indflytning

Når du flytter i nyt, gælder det om at få skabt et hjem, der er personligt og hjertevarmt, og som rummer hele familien. Hvis du vil gøre tingene rigtigt fra start og bore hullerne de rigtige steder, kan pengene til en professionel boligstylist hurtigt være tjent ind.

Jeg kan hjælpe dig med at skabe en rød tråd i din indretning både i forhold til farvevalg, møbler, funktioner m.m. Du vil også få hjælp til at prioritere, hvilke af dine eksisterende møbler og ting, der passer ind i dit nye hjem, og hvad du eventuelt skal ud at investere i, så du undgår fejlkøb.

På besøget vil du også få mine forslag til placering af møbler og billeder, og vi prøver os frem sammen. Efter mit besøg vil du have en klar plan for, hvordan din nye bolig skal indrettes, og du vil være kommet et godt stykke videre.

5 timer (indledende samtale, forberedelse og opfølgning 2 timer, besøg 3 timer) 4.500 kr.

(alle priser er inkl. moms men tillægges 4 kr/pr km i kørsel) (800 kr per ekstra time).

Klar til indflytning

Vil du vide mere

Lad os tage en uforpligtende snak, hvis du vil videre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe en hjertevarm bolig klar til salg eller indflytning.