Ydelser

Personlig og bevidst boligindretning

Gratis afklaringssamtale

alle fortjener et skønt hjem

Du er unik, og derfor skal også din bolig være unik og passe perfekt til dig som et stykke yndlingslejetøj.

Et hjem er ikke noget man får, men noget man skaber. Hvis dit hjem ikke fungerer helt for dig, er det tid til at give det opmærksomhed og en hjælpende hånd.

Læs mere om mine ydelser inden for boligindretning nedenfor.

Indretning af dit hjem

Skab et personligt og hjertevarmt hjem

Oprydning og struktur

Skab et hjem der giver ro og overskud

Salg eller indflytning

Skab hyggelige, hjemlige omgivelser

Kurser og workshops

Få inspiration til at skabe et skønt hjem

Mine ydelser er for dig der

 • Elsker at omgive dig med smukke ting, der betyder noget for dig og gør dig glad.
 • Ønsker at tage udgangspunkt i de ting, du allerede har.
 • Føler at din boligindretning er gået i stå eller ikke matcher din families behov.
 • Har lyst til selv at være en aktiv del af processen for at skabe forandringer på både det ydre og det indre plan.
 • Er åben for at se mere holistisk på din indretning ved brug af principperne inden for Feng Shui.
 • Gerne vil gøre noget godt for dig selv.

Jeg har fokus på

 • Hvem du er, hvad der betyder noget for dig, og hvad du savner i din bolig.
 • At opfylde din families behov og skabe plads til alle.
 • At skabe en bolig, hvor der er orden og struktur, og tingene har sin plads.
 • At skabe en bolig, hvor du kun omgiver dig med ting, som giver dig god energi og hjertevarme.
 • At skabe en bolig, der støtter dig i at leve det liv, du ønsker.
 • At skabe en bolig, der lever og oser af personlighed.

 

Når jeg arbejder, bruger jeg min empati, intuition og æstetiske sans til at skabe smukke og personlige løsninger. Og jeg bruger mine organisatoriske og strukturelle evner til at se nye muligheder og skabe orden i ”kaos”.

Jeg kombinerer principperne inden for Feng Shui til at skabe god energi, flow og balance med principperne fra designverdenen til at få løsningerne til at fungere optimalt og være smukke.

På den måde får du et hjem, der støtter dig i at leve det liv, du ønsker, og som samtidig ser godt ud, så du bliver glad og varm om hjertet.

Pernille har en kreativ, spirituel og stilfuld tilgang, der for mig hænger rigtig godt sammen - og udfordrer mig tilpas. Pernille har en god kombination af et stærkt æstetisk øje og en pragmatisk tilgang, som gør indretningen tilgængelig og overskuelig. Derudover er hun super forstående, imødekommende og hjælpsom. 100 tak!

Elisabeth, Lyngby

Jeg er meget glade for din hjælp. Vi føler virkelig at huset er ved at blive løftet. Det kommer til at tage noget tid inden vi er helt i mål, men dine input er så relevante, rammende og inspirerende. Tusind tak for din kompetente rådgivning – det har været en fornøjelse hver eneste gang. Både i lejligheden, sommerhuset og i vores nye hus.

Signe, Sorø

Jeg blev meget inspireret af tilgangen boligindretning fx hvilken følelse et rum skulle give en. Jeg tog en masse ny viden og inspiration med fra kurset. Nu føler jeg, det er overskueligt at gå i gang, og du har hjulpet mig til, hvilke konkrete ting jeg kan ændre eller forbedre. Øvelserne var også rigtig gode og visualiseringen var en øjenåbner.

Sophia, Charlottenlund

Jeg har været rigtig glad for din online hjælp til indretningen af mit soveværeles. Jeg har følt, at du har "holdt mig i hånden" fra start til slut. Udførligt materiale og altid hjælp at hente. Max stjerner herfra.

Ketty Sørensen

Det er så inspirerende at have Pernille med i indretningen. Hun er fuld af gode fif og råd og ideer man aldrig selv ville være kommet på. Med hendes fine forståelse for, hvad der giver balance og harmoni til en indretning kan jeg virkelig anbefale dig at få Pernilles hjælp. Hun har så fin en sans for de sidste detaljer, der får det hele til at gå op i en højere enhed og præcis fanger kombinationen af hygge og indbegrebet af lækkerhed - og det fantastiske er, at hver en krone er så godt givet ud fordi man undgår fejlkøb og får lagt en plan for hvilke gode investeringer man kan gøre over en længere periode. Vi vil til enhver tid bruge Pernille, hvis vi mangler hjælp til indretningen.

Lisbeth, Søborg

Pernille hjalp os, da vi skulle gøre vores hus klar til salg. Vi er lykkelige for alle de fantastiske tips og tricks, som Pernille kom med. Og vi nød virkelig, at hun kom velforedt og bare "tog handskerne på" med det samme. Vi har implementeret alle de ændringer, som Pernille foreslog, og det har gjort en kæmpe forskel.

Signe, Søborg

Jeg kan på det varmeste anbefale at få hjælp af Pernille. Hun er rigtig god til at danne sig et overblik over, hvad der er behov for hjælp til, og hun har et fantastisk godt øje for, hvordan tingene kommer til at tage sig ud. Pernille er utrolig nem og dejlig at kommunikere med og hurtig til at fornemme ønsker og opfange den stil vi godt kan lide. Det er så rart at hun virkelig lytter og selv det der er svært at sætte ord på, såsom ens smag og stil, fornemmer hun hurtigt og inddrager sammen med hendes fantastiske ideer.

Bente

Jeg har deltaget i et af Pernilles kurser, som jeg helt klart vil anbefale. Man får hurtigt inspiration og input til ændringer i sin bolig, som man kan foretage uden de store tiltag. Og underviseren er super dygtig og sød

Pernille, Charlottenlund

Jeg vil klart anbefale dit kursus, da alle vil kunne få noget ud af det. Det er spændende og sjovt at se objektivt på ens hjem, som man ikke altid selv tænker så meget over. Nu ved jeg præcist hvordan jeg skal styrke mit eget velbefindende ved at skabe hjerterum i mit hjem. Det har du klart hjulpet mig godt på vej med.

Emilie, Vejby

Hvad jeg troede skulle være en hurtig tour de force gennem mit hjem, viste sig at blive det hyggeligste, tryggeste og overraskende fortrolige møde. Jeg har brugt mange timer på at gøre mit hjem til et rart sted at være, og så er det bare fantastisk at møde Pernille, der velforberedt mødte op, lyttede interesseret, og havde så mange gode input til, hvad jeg kunne gøre, for at få et hjem, der støtter op om mine drømme og håb. Det bedste råd? Helt klart, at man kun skal omgive sig med ting, man bliver glad af - som giver god energi. Jeg er startet i det små, og er så glad for mine prioriteringer.

Rikke, Nørrebro

Jeg gik fra workshoppen fyldt med positiv energi og inspiration. Nu har jeg fokus på at indrette mit hjem, så det understøtter mine drømme. Jeg er også blevet mere bevidst i forhold til det allervigtigste i forhold til funktion. Tusind tak for et par skønne eftermiddage.

Susanne, København

Tusind tak for din store hjælp, du har virkelig givet os mange gode ideer og en kæmpe inspiration. Og jeg synes du havde sådan en fin tilgang til os, så vi følte os trygge og godt set.

Janne og Klaus, Kregme

Pernille har en stor passion for det hun laver, hvilket kan mærkes i hendes måde at præsentere på og hun kommer med meget personlige råd, som kan overføres direkte til handling – skøn personlighed og varm energi. Fem ud af fem stjerner herfra. Kæmpe tak.

Dorte, Mørkhøj

Fantastisk hyggelig stemning med plads til refleksion og grin og input til alles hjem. Virkelig inspirerende kursus.

Jeanette, Allerød