Om

Hjerterum Boligindretning

Min mission

At hjælpe dig med at skabe et personligt og hjertevarmt hjem, der charmer, omfavner og støtter dig, så du kan leve et liv fuldt af glæde og overskud.

Om

Pernille Malling

Jeg er spirituel indretningsdesigner og hjælper dig med at skabe et hjem, der giver dig glæde, energi og overskud, og som støtter dig i livet.

Mine omgivelser beskriver mig som en smilende, empatisk livsoptimist og æstetiker – egenskaber du som kunde tydeligt vil mærke.

Boligindretning har siden jeg var helt lille været min store passion – og det er ikke nyt for mig, at smukke og personlige ting og omgivelser skaber glæde og energi.

I de senere år er jeg dog blevet endnu mere bevidst om, i hvor høj grad vores bolig påvirker os, og hvordan vi bevidst kan styrke vores mentale velbefindende og understøtte vores mål i livet gennem personlig og bevidst boligindretning.

Derfor har jeg udviklet min unikke metode, som jeg bruger, når jeg hjælper dig med at skabe et personligt og energigivende hjem. Læs mere.

Frem for at skabe boliger der er show off med alle de nyeste og dyreste ting og møbler, har jeg fokus på at skabe boliger, der passer til din families behov og personlighed. Vi tager udgangspunkt i dine ting, og er der brug for at tilføre nyt, finder vi det, som opfylder dit behov og giver dig den rigtige følelse.

Sammen skabes de bedste resultater, og derfor kommer jeg ikke med en færdig køreplan. Jeg kommer med min sparring og mine ideer til at få skabt den rigtige bolig for dig. Læs mere om mine ydelser.

Min overbevisning er, at alle har fortjent en skøn bolig, og derfor skal det være muligt for alle at få hjælp til deres boligindretning.

Livet er for kort til at føle sig mellemfornøjet. Lad os sammen skabe skønne boliger, der er den rene luksus for sjælen. Hjerterum Boligindretning kan hjælpe dig.

Min historie

Boligindretning har siden jeg var helt lille været min store passion. Jeg kunne bruge timer på at indrette huse til mine Barbies. Legen gik ud på at finde kreative og fantasifulde løsninger – et glasaskebæger blev vendt om og brugt til sofabord, kuponhæfterne blev klippet og bøger og LPer klistret på pap.

Se videoen, hvis du vil høre hele min historie. Hvem er jeg, hvorfor jeg har startet Hjerterum Boligindretning, og hvorfor er det min overbevisning, at vores bolig kan skabe luksus for sjælen.

Mine ydelser er for dig der

 • Elsker at omgive dig med smukke ting, der betyder noget for dig og gør dig glad.
 • Ønsker at tage udgangspunkt i de ting, du allerede har.
 • Føler at din boligindretning er gået i stå eller ikke matcher din families behov.
 • Har lyst til selv at være en aktiv del af processen for at skabe forandringer på både det ydre og det indre plan.
 • Er åben for at se mere holistisk på din indretning ved brug af principperne inden for Feng Shui.
 • Gerne vil gøre noget godt for dig selv.

Jeg har fokus på

 • Hvem du er, hvad der betyder noget for dig, og hvad du savner i din bolig.
 • At opfylde din families behov og skabe plads til alle.
 • At skabe en bolig, hvor der er orden og struktur, og tingene har sin plads.
 • At skabe en bolig, hvor du kun omgiver dig med ting, som giver dig god energi og hjertevarme.
 • At skabe en bolig, der støtter dig i at leve det liv, du ønsker.
 • At skabe en bolig, der lever og oser af personlighed.

 

Når jeg arbejder, bruger jeg min empati, intuition og æstetiske sans til at skabe smukke og personlige løsninger. Og jeg bruger mine organisatoriske og strukturelle evner til at se nye muligheder og skabe orden i ”kaos”.

Jeg kombinerer principperne inden for Feng Shui til at skabe god energi, flow og balance med principperne fra designverdenen til at få løsningerne til at fungere optimalt og være smukke.

På den måde får du et hjem, der støtter dig i at leve det liv, du ønsker, og som samtidig ser godt ud, så du bliver glad og varm om hjertet.

Love

min metode til at skabe et hjem, der giver dig en følelse af lykke, overskud, værdi og energi