love

metode til personlig og bevidst boligindretning

skaber luksus for sjælen

LOVE

Lykke  Overskud  Værdi  Energi

Et hjem er ikke noget man får, men noget man skaber. Hvis dit hjem ikke fungerer helt for dig, er det tid til at give det opmærksomhed og en hjælpende hånd.

Jeg kan hjælpe dig til at skabe et personligt hjem, der både giver dig en wauw og en uhm følelse, når du træder ind ad døren.

Jeg kalder min metode for LOVE – den er udviklet med udgangspunkt i det, jeg mener, et hjem skal give dig – nemlig en følelse af Lykke, Overskud, Værdi og Energi.

Når jeg arbejder bruger jeg principperne inden for Feng Shui til at skabe god energi, flow og balance samt styrke specifikke livsområder. Det kombinerer jeg med stylistens redskaber til at få tingene til at se godt ud. På den måde får du en bolig, der støtter dig i at leve de liv, du ønsker, og som samtidig ser godt ud, så det gør dig glad og varm om hjertet.

Lykke

LYKKE

Du bliver glad, når du træder ind ad døren:

”Wauw, her bor jeg – hvor er her rart og smukt.”

For at skabe den følelse skal du omgive dig med ting og møbler, der betyder noget for dig og giver dig god energi.

Din bolig skal ikke bare være flot men være charmerende og personlig, så den får dig til at smile og blive varm om hjertet.

Overskud

Du får overskud og føler ro, når du træder ind ad døren:

“Uhm, her bor jeg – hvor er det dejligt at være hjemme.”

For at skabe den følelse skal dit hjem være overskueligt og nemt at gå til.

Det kræver gode og smarte indretningsløsninger og et rent og ryddeligt hjem.

Overskud

Værdi

værdi

Dit hjem støtter dig personligt og giver dig styrke:

“Perfekt, her bor jeg – her er der plads til mig og mine behov.”

For at skabe den følelse skal dit hjem være indrettet, så det støtter dig bedst, hvor du er i livet lige nu, og hvad du gerne vil opnå.

Det skal indeholde de funktioner, du har brug for, og der skal være plads til alle i familien. Måske har du brug for at få indrettet et godt arbejdsværelse, eller måske har dit soveværelse brug for kærlighed.

Energi

Du føler dig godt tilpas og føler, at dit hjem nærer din krop:

“Jubi, her bor jeg – jeg føler mig fuld af energi og gå-på-mod.”

For at skabe den følelse skal der være flow og balance i dit hjem. Og dit hjem har brug for den rigtige næring i form af lys, friske blomster m.m. – helt lige som du sørger for at give din krop næring med sund mad, søvn, motion osv.

Energi

Pernille har en kreativ, spirituel og stilfuld tilgang, der for mig hænger rigtig godt sammen - og udfordrer mig tilpas. Pernille har en god kombination af et stærkt æstetisk øje og en pragmatisk tilgang, som gør indretningen tilgængelig og overskuelig. Derudover er hun super forstående, imødekommende og hjælpsom. 100 tak!

Elisabeth, Lyngby

Jeg er meget glade for din hjælp. Vi føler virkelig at huset er ved at blive løftet. Det kommer til at tage noget tid inden vi er helt i mål, men dine input er så relevante, rammende og inspirerende. Tusind tak for din kompetente rådgivning – det har været en fornøjelse hver eneste gang. Både i lejligheden, sommerhuset og i vores nye hus.

Signe, Sorø

Jeg blev meget inspireret af tilgangen boligindretning fx hvilken følelse et rum skulle give en. Jeg tog en masse ny viden og inspiration med fra kurset. Nu føler jeg, det er overskueligt at gå i gang, og du har hjulpet mig til, hvilke konkrete ting jeg kan ændre eller forbedre. Øvelserne var også rigtig gode og visualiseringen var en øjenåbner.

Sophia, Charlottenlund

Jeg har været rigtig glad for din online hjælp til indretningen af mit soveværeles. Jeg har følt, at du har "holdt mig i hånden" fra start til slut. Udførligt materiale og altid hjælp at hente. Max stjerner herfra.

Ketty Sørensen

Det er så inspirerende at have Pernille med i indretningen. Hun er fuld af gode fif og råd og ideer man aldrig selv ville være kommet på. Med hendes fine forståelse for, hvad der giver balance og harmoni til en indretning kan jeg virkelig anbefale dig at få Pernilles hjælp. Hun har så fin en sans for de sidste detaljer, der får det hele til at gå op i en højere enhed og præcis fanger kombinationen af hygge og indbegrebet af lækkerhed - og det fantastiske er, at hver en krone er så godt givet ud fordi man undgår fejlkøb og får lagt en plan for hvilke gode investeringer man kan gøre over en længere periode. Vi vil til enhver tid bruge Pernille, hvis vi mangler hjælp til indretningen.

Lisbeth, Søborg

Pernille hjalp os, da vi skulle gøre vores hus klar til salg. Vi er lykkelige for alle de fantastiske tips og tricks, som Pernille kom med. Og vi nød virkelig, at hun kom velforedt og bare "tog handskerne på" med det samme. Vi har implementeret alle de ændringer, som Pernille foreslog, og det har gjort en kæmpe forskel.

Signe, Søborg

Jeg kan på det varmeste anbefale at få hjælp af Pernille. Hun er rigtig god til at danne sig et overblik over, hvad der er behov for hjælp til, og hun har et fantastisk godt øje for, hvordan tingene kommer til at tage sig ud. Pernille er utrolig nem og dejlig at kommunikere med og hurtig til at fornemme ønsker og opfange den stil vi godt kan lide. Det er så rart at hun virkelig lytter og selv det der er svært at sætte ord på, såsom ens smag og stil, fornemmer hun hurtigt og inddrager sammen med hendes fantastiske ideer.

Bente

Jeg har deltaget i et af Pernilles kurser, som jeg helt klart vil anbefale. Man får hurtigt inspiration og input til ændringer i sin bolig, som man kan foretage uden de store tiltag. Og underviseren er super dygtig og sød

Pernille, Charlottenlund

Jeg vil klart anbefale dit kursus, da alle vil kunne få noget ud af det. Det er spændende og sjovt at se objektivt på ens hjem, som man ikke altid selv tænker så meget over. Nu ved jeg præcist hvordan jeg skal styrke mit eget velbefindende ved at skabe hjerterum i mit hjem. Det har du klart hjulpet mig godt på vej med.

Emilie, Vejby

Hvad jeg troede skulle være en hurtig tour de force gennem mit hjem, viste sig at blive det hyggeligste, tryggeste og overraskende fortrolige møde. Jeg har brugt mange timer på at gøre mit hjem til et rart sted at være, og så er det bare fantastisk at møde Pernille, der velforberedt mødte op, lyttede interesseret, og havde så mange gode input til, hvad jeg kunne gøre, for at få et hjem, der støtter op om mine drømme og håb. Det bedste råd? Helt klart, at man kun skal omgive sig med ting, man bliver glad af - som giver god energi. Jeg er startet i det små, og er så glad for mine prioriteringer.

Rikke, Nørrebro

Jeg gik fra workshoppen fyldt med positiv energi og inspiration. Nu har jeg fokus på at indrette mit hjem, så det understøtter mine drømme. Jeg er også blevet mere bevidst i forhold til det allervigtigste i forhold til funktion. Tusind tak for et par skønne eftermiddage.

Susanne, København

Tusind tak for din store hjælp, du har virkelig givet os mange gode ideer og en kæmpe inspiration. Og jeg synes du havde sådan en fin tilgang til os, så vi følte os trygge og godt set.

Janne og Klaus, Kregme

Pernille har en stor passion for det hun laver, hvilket kan mærkes i hendes måde at præsentere på og hun kommer med meget personlige råd, som kan overføres direkte til handling – skøn personlighed og varm energi. Fem ud af fem stjerner herfra. Kæmpe tak.

Dorte, Mørkhøj

Fantastisk hyggelig stemning med plads til refleksion og grin og input til alles hjem. Virkelig inspirerende kursus.

Jeanette, Allerød