Når du prioriterer dit soveværelse, prioriterer du dig selv.

 

Det gør du fordi, du i høj grad er påvirket af dine omgivelser.

 

Så når du vil skabe dig det liv, du ønsker at leve, skal du ikke kun se indad, du skal også se udad, og se på hvilke mennesker du omgiver dig med, og hvilke omgivelser du befinder dig i.

 

Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan dit soveværelse ser ud.

 

Ved at skabe ydre forandringer i dit soveværelse, kan du nemlig skabe indre forandringer i dig, der kan være med til at påvirke dit liv i den retning, du ønsker, uanset om du ønsker bedre søvn, mindre stress eller mere kærlighed og selvkærlighed.

 

Derudover er det også værd at huske på, at dit soveværelse er det rum, du opholder dig allermest i, for du tilbringer faktisk 1/3 del af dit liv i dit soveværelse. Og tiden, du tilbringer i dit soveværelse, har stor betydning for kvaliteten af dine vågne timer.

 

Det er derfor vigtigt, at dit soveværelse er et sted, hvor du kan finde ro, tryghed og omfavnelse, og hvor du kan regenerere og oplade dig krop, så du kan stå op frisk og veludhvilet med livsappetit og en positiv tilgang til verden og din hverdag.

 

Det er endnu en grund til at prioritere dit soveværelse.

 

Når du skal prioritere dit soveværelse, er min anbefaling at du først forholder dig bevidst til dit soveværelse i dag.

 

For det er først, når du er bevidst om, hvad dit soveværelse gør for dig, at du ved, hvad der skal til for at skabe en forandring.

 

Her gælder det om at mærke efter dybt inde i dig selv, hvilke følelser dit soveværelse bringer frem i dig i dag. Og er det de følelser, som du ønsker?

 

Hvis det er det, er det jo bare helt perfekt. Men hvis ikke dit soveværelse opfylder de følelser, du har brug for fuldt ud, er det her, du skal sætte ind.

 

Så du skal altså bruge alle dine sanser, når du vurderer, om dit soveværelse kunne have brug for lidt opmærksomhed, eller om det er perfekt, som det er.

 

Nogle gange er det meget tydeligt, hvad dit soveværelse har brug for, hvis du for eksempel bliver mødt at rod og sure sokker, når du træder ind i dit soveværelse. Så har du måske mest at alt bare lyst til at lukke døren og glemme alt om det. Her er det tydeligt, hvor du skal sætte ind.

 

Men andre gange er det måske ikke lige så tydeligt, så kan det være, at du simpelthen bare føler, at der mangler noget. At dit soveværelse er sådan lidt ligegyldigt.

 

Jeg har selv været der

 

Når jeg trådte ind i mit soveværelse, fik jeg en okay følelse, men ikke sådan en wauw-følelse. Det gik op for mig, at det var alt for lang tid siden, at mit soveværelse havde fået opmærksomhed. Det var blevet lidt træt i hjørnerne, og det var bare blevet til sådan et “godt-nok-rum”, som i virkeligheden ikke vækkede de store følelser hos mig. Og samtidig fik det mig også til at indse, at det var for lang tid siden, at jeg havde givet mig selv opmærksomhed.

 

Men bare det, at jeg kunne få mig selv til at sige ”godt nok”, burde få alarmklokkerne til at ringe. For sikke noget pjat – der er ingen af os, der skal lade os nøjes med noget, der ikke giver os en god følelse. Godt nok, er ikke godt nok.

 

Så jeg fik taget mig sammen, og med få ændringer fik jeg ændret stemningen i mit soveværelse.

 

Så nu føler jeg mig budt velkommen og omfavnet, når jeg træder ind ad døren.

 

Og ved at give mit soveværelse opmærksomhed, har det samtidig helt automatisk ført til, at jeg har givet mig selv mere opmærksomhed.

 

Det er ikke altid så meget der skal til – nogle gange er det ikke mere end en lille ændringer, der skal til for at gøre en stor forskel. Og ofte behøver det hverken være dyrt eller svært.

 

Men det er selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvilke ændringer du laver, for der er nogle ting, som særligt er med til at skabe denne her omfavnende, kærlige og rolige stemning i soveværelset.

 

Gratis minikursus

Jeg har lavet et lille gratis minikursus, hvor du får 3 konkrete og brugbare råd til at skabe et soveværelse, der giver dig mere glæde og overskud, så du kan føle mere ro og mindre stress i hverdagen.

 

Så har du lyst til at prioritere dit soveværelse, og dermed dig selv, så klik på linket nedenfor og få adgang til det gratis minikursus.

 

Minikurset består af en video og e-bog, så du kan vælge at se eller læse det, mens du nyder en kop kaffe i sofaen, eller du kan downloade det og høre det på farten. Du bestemmer selv.

 

Klik her for at få adgang.

 

Tusind tak fordi du læste med.

 

Pernille

Hjerterum Boligindretning